15 de març del 2010

2n CICLE.- "El ciclisme va a l'escola"

Aquest mes de març duim a terme al centre una Unitat Didàctica de ciclisme organitzada per l'escola i en col·laboració amb en Joan Llaneres Escola de Ciclisme en Pista i la Federació Balear de Ciclisme.

Farem 4 sessions:

1.- Una sessió teòrica (al centre).- fitxes per emplenar pels infants amb dibuixos de les parts de la bici, mots encreuats amb termes bàsics de ciclisme, sopa de lletres, mapes conceptuals, projeccions de diapositives, tríptics informatius.

2.- Una sessió pràctica (al centre).- amb un circuit d’habilitat i alguns jocs amb bici (ciclobol, mocadoret, relleus…). Cada nin haurà de dur la seva bicicleta i casc.

3.- Una sessió de mecànica (al centre).- Com posar un pegat ("un parche"), canvi d'una roda, ajustar selló, frens i canvis...

4.- Una visita a l'escola de ciclisme base en pista d'en Joan Llaneres al Palma Arena.- Els nins i les nines hauran de dur la seva bicicleta per poder participar en les activitats programades.


Per cert, Sabeu qui és en Joan Llaneras?
És el millor ciclista en pista olímpic espanyol de tots els temps amb dues medalles d’or i dues de plata a diferents Jocs Olímpics i set campionats del Món a les especialitats de pista d’Americana i Punts.