14 de desembre del 2016

3r i 4t.- Unitats didàctiques de "PALES I RAQUETES" I "JOCS COOPERATIUS"

Els infants de 3r i 4t hem treballat molt aquest trimestre. Hem fet dues unitats didàctiques fantàstiques:
"PALES I RAQUETES" i
"JOCS COOPERATIUS"

 Ens hem divertit molt i hem après el valor de la feina en equip!
  
OBJECTIUS DIDÀCTICS:

1. Conèixer i valorar el propi cos i l’activitat física com a mitjà d’exploració i gaudi de les seves possibilitats motrius, de relació amb els altres i com a recurs per organitzar el temps lliure.

3. Utilitzar les seves capacitats físiques, habilitats motrius i el seu coneixement de l’estructura i del funcionament del cos per adaptar el moviment a les circumstàncies i condicions de cada situació.

4. Adquirir, elegir i aplicar principis i regles per resoldre problemes motors i actuar de manera eficaç i autònoma, desenvolupant la iniciativa individual i l’hàbit de treball en equip en la pràctica d’activitats físiques, esportives i artístic  expressives.

7. Desenvolupar actituds de tolerància i respecte i acceptar les possibilitats i les limitacions dels altres i d’un mateix.

9. Participar en activitats físiques compartint projectes, establint relacions de cooperació per assolir objectius comuns, resolent, mitjançant el diàleg, els conflictes que puguin sorgir i evitant discriminacions per qüestions personals, de gènere, socials i culturals. 
 ENS ENCANTA L'EDUCACIÓ FÍSICA!!!!!!